Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Adaptari proiect, detalii cad, detalii tehnice – pentru proiectanti si arhitecti

Adaptari proiect, detalii cad, detalii tehnice – pentru proiectanti si arhitecti

Hidroplasto, membra a companiei germane Besagroup, a dezvoltat in timp parteneriate de calitate cu companii romanesti  si cu proiectanti si arhitecti implicati in proiecte de anvergura in infrastructura si constructii.

 

Facem un pas inainte in sustinerea unei relatii de calitate cu colaboratorii nostri oferind, prin site-ul www.hidroplasto.ro si prin newslettere: detaliile CAD ale produselor noastre, adaptari de proiecte si toate datele tehnice de care orice proiectant care lucreaza cu produsele Hidroplasto are nevoie.

Va invitam, daca nu sunteti deja clientul nostru vizitati sectiunea din site:

https://www.hidroplasto.ro/proiectanti.html

 

In aceasta sectiune veti gasi detaliile cad ale produselor noastre, instructiuni de instalare ale acestora si modele de adaptare proiect.

In plus, in sectiunea “Proiecte noi” va oferim in fiecare saptamana o noua solutie tehnica a echipei de specialisti Hidroplasto.

Unul din avantajele parteneriatului cu Hidroplasto consta in faptul ca noi asiguram supervizarea si instalarea produselor proprii de catre echipe specializate in Germania. Privim cu maxima seriozitate problemele sau doleantele partenerilor nostri. Raspundem oricaror solicitari in interval de maxim 24 de ore de la primirea acestora.

Pentru sfaturi, sugestii, idei, avem personal calificat care sta la dispozitia dumneavostra, se deplaseaza pe santier, discuta cu proiectantii si/sau constructorii.

Va invitam asadar sa ne vizitati site-ul si va recomandam gama de produse Hidroplasto, produse germane de calitate net superioara. Impreuna putem dezvolta un parteneriat de durata, si realiza proiecte si executii de calitate.

 

Hidroplasto. Model.adaptare .proiect
Hidroplasto. Model.adaptare .proiect

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment