Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Proiecte realizate

HIDROPLASTO Srl anunta finalizarea lucrarilor de montaj pentru profilele impermeabile Deflex 500/Nb-100, obiectiv Baneasa Shopping City .

Aceste profile speciale, sunt utilizate pentru tratarea rosturilor de dilatatie de pana la 120 mm. Sarcinile suportate de profilele impermeabile de pardoseala  tip Deflex 500/Nb-100 sunt egale cu 100kN, la o suprafata de contact de 20/60cm, fiind rezistente la trafic auto greu, autocamioane, autospeciale pentru stingerea incendiilor.

Profilele impermeabile sunt recomandate  pentru tratarea rosturilor de dilatatie in parcari subterane, rampe de aprovizionare, piete, unde se impun masuri suplimentare pentru traficul utilajelor care realizeaza activitati de logistica sau curatenie.

Datorita proprietatilor speciale ale materialelor, corpul profilului din aluminiu, capacul de protectie din otel inoxidabil si membrana din nitriflex, se obtine astfel etanseitate de 100%. Prin stoparea infiltratiilor, care protejeaza structura de beton se mareste durata de viata, evitandu-se in acest mod interventiile costisitoare.

profil pentru rosturi de dilatatieprofile dilatatie impermeabileprofile dilatatieprofile tip Deflex Fugensysteme GmbH

Profile dilatatie