Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Profile dilatatie- Proiect Palas Mall Iasi

ub premisa profesionalismului nemtesc , Hidroplasto® continua  sa demonstreze importanta utilizarii produselor atestate conform cerintelor actuale de calitate avand la baza  o indelunga experienta in domeniul constructiilor  si demonstrand permanent o  adaptarea rapida la cerintele pietei . Experienta si tehnologiile pe care compania le ofera dau garantia unor produse si servicii de calitate superioara.

In colaborare cu firmele Eurotiles si Romini Ceaning  ,Hidroplasto a contribuit la lucrarile din  cadrul proiectului PALAS MALL , IASI , prin furnizarea de profile Deflex®, necesare tratarii rosturilor de dilatatie pe o lungime de 140 ml  .Proiectul se intinde pe o suprafata de peste 320.000 de mp si reprezinta o premiera atat nationala cat si pentru portofoliul imobiliar al companiei Iulius Group, fiind cea mai mare investitie realizata vreodata in zona Moldovei.Conform presei locale ,termenul de finalizare a lucrarilor este 31.05.2012.

 Acesta integreaza un complex unic de spatii comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, o parcare subterana de aproximativ 2 500 de locuri si un perimetru de entertainment. Amplul proiect , Palas Iaşi va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţia totală fiind estimată la 260 milioane Euro.

Pentru acest proiect  , pe partea de profile pentru rosturi de dilatatie ,s-au utilizat profilele Deflex® din seria 446N-100 si 445-050 special concepute pentru toate tipurile de suprafete.Acestea au in  componenta insertia din Nitriflex® , material de baza cu un grad inalt de calitate confrorm DIN 18541 si componenta aluminiu .

Producţia de profile de îmbinare DEFLEX® este supusă testarii periodice efectuata de către MPA Universitatea Stuttgart. MPA Universitatea Stuttgart este autorizată ca şi autoritate de testare, control şi certificare la nivel european pentru lagăre în cadrul ingineriei structurale şi ca autoritate de testare pentru rosturile de dilataţie. Testarea părţii terţe include verificarea calităţii produsului şi verificarea producţiei în fabrică a producătorului cu documentaţia la intervale specifice şi la discreţia autorităţii de testare.

Hidroplasto si-a castigat pe piata romaneasca respectul si aprecierea profesionistilor prin calitatea si varietatea produselor oferite, prin respectarea termenelor de livrare si prin preturile practicate, adaptate pietei romanesti.

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment