Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Profile dilatatie- Garantii peste 10 ani

Producem sisteme cu garantii de 10 ani

 

Inca de la inceputuri istoria companiei Hidroplasto arata o extindere catre noi domenii , dar mai ales se observa o dorinta de a aduce solutiile folosite de catre partenerii germani in Romania.

Cercetarea continua si colaborarile cu Departamentul Tehnic German au avut ca rezultat obtinerea unei noi solutii inovatoare in domeniul tratarii rosturilor de dilatatie la poduri, pentru miscari de 20 mm , lucru confirmat de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii , Grupa Specializata Nr. 7 , Drumuri , Poduri Rutiere , Porturi si Aeroporturi din cadrul Cestrin , care dupa ce a analizat documentatia tehnica pusa la dispozitie , a eliberat Favorabil Agrementul Tehnic Nr. 005-07/227-2011, in favoarea companiei Hidroplasto ca Producator si Titular Agrement Tehnic.

Solutiile folosite pentru acest sistem , sistem cunoscut sub denumirea de HIDROPOD , confera o garantie de 10 ani , lucru oferit in exclusivitate in Romania de catre o singura firma, pentru tratarea acestor tipuri de rosturi, de pana la 20 mm.

Cunoscut inainte sub numele Viajoint , sistemul Hidropod vine cu imbunatatiri multiple , incepand de la tratarea rostului inca din interiorul sau la circa 2,3 cm si folosind un profil special elastic elaborat de catre compania Besaplast Kunststoffe GmbH , companie ce face parte din concernul Besagroup , alaturi de compania Gumba GmbH si Ela Bruckenlager GmbH , ambele specializate in echipamente complete pentru poduri cu o experienta de peste 50 de ani.

Cum beneficiem de experienta inginerilor specializati , umplerea rostului pana la nivel se face folosind un mortar elastic pentru fixari , miscarile fiind preluate atat de profilul special cat si de acest mortar ambele avand proprietati elastice.

Besaplast Kunststoffe GmbH  fiind o companie specializata in solutii hidroizolante , a adus imbunatatiri la vechiul sistem de dren care preia apa : o bariera de vapori creata  dintr-un cauciuc special polimeric care impreuna cu masticul se transforma intr-un singur corp oprind orice fel de infiltratii.

Ne laudam ca inovatiile si experienta partenerilor nostri ne ofera posibilitatea de a oferi garantia de 10 ani si pe acest sistem .

Hidroplasto ofera garantie de 10 ani pe dispozitivele tip Bj , fabricate in Germania , de catre compania Gumba . In timp numele companiei a devenit sinonim cu competenta tehnica in ceea ce priveste : echipamentele complete pentru poduri , incluzand suporti de deformare , suporti tip „pot” care preiau sarcini mult mai mari decat reazemele din neopren pe unitatea de suprafata , reazem „sferic” care datorita formei pot fi construite pentru rotatii mari , toate acestea fiind fabricate conform DIN 1337-3 si DIN 1337-7.

Portofoliul companiei este largit cu includerea de profile pentru acoperirea rosturilor de dilatatie , ce sunt

adecvate pentru translatii longitudinale de la 50 mm pana la 330 mm , fabricate din elastomeric armat. Suprafata

dispozitivului este blindata cu placa de aluminiu, iar nervurile si maginile protejeaza neoprenul impotriva

eroziuniii produse de cauciucuri. Armatura este din otel de inalta rezistenta si corespunde cerintelor standardului

german DIN 10025 (EN 10025).

               

              

                Besagroup este prezent in Romania prin Hidroplasto , subsidiara a acestui grup. De-a lungul anilor , ne-am infiintat mai multe puncte de lucru in cele mai importante regiuni din Romania . Compania activeaza in toate sectoarele de constructii , indeosebi in constructiile de poduri , tuneluri si in constructiile civile si industriale , dar si in segmentul constructiilor speciale . Principalul obiectiv al Hidroplasto este asigurarea unui inalt nivel calitativ al produselor furnizate , precum si al lucrarilor executate , investindu-se in acest sens resurse umane si tehnologii avansate in concordanta cu standardele europene . Agrementele tehnice , Certificatele C.E , departmentul de control si monitorizare lucrari , precum si garantiile oferite de minim 10 ani sunt argumente solide pentru a demonstra ca pe primul plan se afla Calitatea si gandirea unei lucrari ca durabilitate pe termen lung.

Pentru ca a devenit un jucator din ce in ce mai activ pe piata din Romania si pentru ca in acest moment avem nevoie de lucruri ce sa ne ajute sa ne aliniem la standardele si cerintele cele mai rigide, Hidroplasto a venit din nou in intampinarea dvs cu cele mai noi si mai inovatoare metode de rezolvare a celor mai complexe proiecte. Astfel, va anuntam pe acesta cale ca beneficiati Gratuit de toate detaliile CAD ale sistemelor oferite doar de Hidroplasto® la sectiunea speciala dedicata proiectantilor si rhitectilor ! 

 

 

                In speranta ca, oferta  de produse si servicii  prezentate va raspunde cerintelor dumneavoastra, va garantam intregul nostru sprijin in realizarea tuturor proiectelor, la cel mai inalt nivel de calitate.

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment