Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Profile dilatate – Hidroizolarea unei cladiri

Hidroizolarea unei cladiri

Hidroizolarea clădirii este o problema de o foarte mare importanta. Problemele care pot aparea daca nu se hidroizoleaza corect si cu materiale de buna calitate sunt diverse si au implicatii atat in domeniul economic cat si in cel al sanatatii: pete pe tavan, mucegai, vopseaua se cojeste, igrasie pe pereti si chiar in dulapuri. De aceea trebuiesc folosite hidroizolatii de cea mai buna calitate pentru prevenirea acestor probleme, mai ales in zonele in care o noua interventie (materialele folosite nu sunt de calitate si nu ofera o garantie a lucrarii pe termen lung) se poate face cu cheltuieli materiale foarte mari (hidroizolarea fundatiei unei cladiri).

Astfel, Hidroplasto® vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama larga de profile etansare care ofera garantia unei lucrari de calitate pentru o perioada de timp foarte indelungata: profile etansare pentru rosturi de lucru, de dilatatie, de contractie.

Hidroizolarea unei cladiri, de exemplu cu membrana, se poate face cu costuri mici, pentru moment, pentru ca garantia oferita de acest produs nu este mare moment in care lucrarea trebuie refacuta. Trebuie avut in vedere ca, refacerea hidroizolatiei, nu inseamna doar inlocuirea produsului deteriorat, astfel incat pretul pentru hidroizolarea cladirii va fi mai mare folosind membrana decat alegerea profilelor hidroizolante.

Folosisrea sistemelor de dilatatie

Hidroplasto®, prin profilele de imbinare Deflex®, ofera o gama larga de profile de imbinare atat pentru pardoseli cat si pentru pereti si plafon.

Profilele de imbinare pentru pardoseli, pereti si plafon Deflex® indeplinesc toate cerintele pentru a satisface nevoile care apar in exploatare.

Astfel, nefolosirea unui profil care sa corespunda din punct de vedere al capacitatii de incarcare conduce la deteriorarea profilului, a marginilor de imbinare ale rostului, a pardoselii si implicit la dificultati in exploatare. Acelasi lucru se intampla in cazul in care profilul folosit nu poate realiza miscarea preconizata a celor doua margini ale suprafetelor care se imbina. Alegerea unui profil de imbinare care nu hidroizoleaza, profilele Deflex® pot fi si hidroizolante, conduce la imposibilitatea exploatarii ca urmare a infiltratiilor de apa si implicit la cheltuieli materiale foarte mari.

Folosirea profilelor care indeplinesc toate cerintele de exploatare, capacitatea de incarcare si sustinere, adaptarea la miscarea suprafetelor pe care le imbina, hidroizolarea rostului, si care ofera o garantie de conformitate foarte mare este alegerea normala si corecta.

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment